Algemene voorwaarden

 

Wie is Floral design?

Floral Design is een eenmanszaak (0722.630.796) van Sofie Spruyt.

Adres: Kleinestraat 1B 9772 Wannegem-Lede.

Bereikbaar: Info@pressedwithloveandnature of 0474516165.

De leveringsvoorwaarden.

Pressedwithloveandnature levert momenteel uitsluitend aan klanten in België en doet hiervoor beroep op Bpost.  Een verzending wordt binnen de 5 werkdagen verstuurd en kost 6 euro. Pressedwithloveandnature is niet aansprakelijk bij vertraging van de bezorger (Bpost).

Prijzen en betaling.

De prijzen vermeld op de website en webshop zijn inclusief btw. Betalen via de webshop kan uitsluitend met bancontact of kredietkaart. Je kan je bestelling ophalen, dit is op afspraak en uiteraard gratis. Indien je je bestelling wenst te verzenden, komen er 6 euro verzendingskosten bij. Zet deze info ook op de pagina waar je klant afrekent. Bij de betaalknop moet ook staan: ‘Bestelling met betalingsverplichting’.

Garantie en retourbeleid

Pressedwithloveandnature steekt haar hart in uw bestelling en gaat uiteraard voor een tevreden klant. Elk product wordt gecontroleerd voor verzending. Uiteraard zijn droogbloemen een fragiel en natuurlijk product en kunnen er enkele steeltjes of bloemhoofdjes afgeknakt zijn door verzending. Wij vragen u om uw bestelling zo voorzichtig mogelijk uit zijn verpakking te halen en te behandelen met zachtheid.

Indien uw bestelling toch niet in de gewenste staat is toegekomen, vragen wij u om eerst contact op te nemen met ons. Het product moet in nieuwe staat verkeren. Indien het product beschadigd of gebruikt is, zal er geen terugbetaling volgen. Pressedwithloveandnature zal de retours die in aanmerking komen, terugbetalen.

Niet retourneerbare goederen zijn goederen met een beperkte houdbaarheid zoals voeding, bloemen, kranten of tijdschriften, deze kunnen niet worden teruggezonden. Andere niet retourneerbare goederen zijn: cadeauvouchers, downloadbare software, bepaalde gezondheids- en verzorgingsartikelen.

U bent verantwoordelijk voor de betaling van uw eigen verzendingskosten voor de retour van uw artikel. Verzendingskosten worden niet terugbetaald, de kosten van de retourzending worden van uw terugbetaling afgetrokken.

Herroepingsrecht

Als klant heb je het recht om je te bedenken tot 14 dagen na de levering. Het volstaat dat je Pressedwithloveandnature dit binnen die termijn schriftelijk (of via mail) laat weten. Zodra het product is terugbezorgd, betaalt Pressedwithloveandnature binnen de 14 dagen de totale kost terug (dus inclusief verzendkosten). Het product dient ongebruikt en in de originele ongeopende verpakking terugstuurt te worden, anders geldt dit herroepingsrecht niet. 

Wijzigingen aan de algemene voorwaarden.

Wij behouden ons het recht voor om onze algemene voorwaarden op elk moment te wijzigen. Bekijk ze dus regelmatig. Wijzigingen en verduidelijkingen worden met onmiddellijke ingang van kracht na het publiceren op de website.